Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Προσέλαβε τρείς εκτελεστές ,αλλά ήταν μάλλον ...της πλάκας !

Ένας ζηλιάρης σύζυγος προσέλαβε τρεις εκτελεστές, οι οποίοι πραγματοποίησαν τέσσερις απόπειρες δολοφονίας κατά της συζύγου του, αλλά εκείνη κατάφερε -ως εκ θαύματος- να επιζήσει. "Την αγαπούσα ανιδιοτελώς" ανέφερε όταν συνελήφθη. Ο Νόρμπερτ Α. και η Νοέμι Α. ήταν ζευγάρι από τα εφηβικά τους χρόνια.
Ο γάμος του ζευγαριού δεν
κράτησε πολύ.
"Δεν είμαι αρκετή για σένα" είπε στον Νόρμπερτ η Νοέμι, η οποία ήθελε να ζήσει πλούσια ζωή με ένα ωράιο σπίτι και ένα
ακριβό αυτοκίνητο. Γι' αυτό και ερωτεύτηκε τον 54χρονο συνεργάτη του συζύγου της.
Ο Νόρμπερτ δεν το άφησε όλο αυτό να περάσει έτσι απλά, αλλά διάλεξε το δρόμο της σκληρής εκδίκησης. Έκανε τρεις ασφάλειες ζωής στο
όνομα της συζύγου του, με συνολικό ποσό 770.000 ευρώ.
\ Αμέσως μετά έψαξε για επαγγελματίες δολοφόνους. Οι δύο πρώτοι εκτελεστές ήταν από την ουγγρική μαφία, αλλά δε θέλησαν να αναλάβουν το εγχείρημα. Ζήτησαν 50.000 ευρώ για να σιωπήσουν.
Αμέσως επόμενη κίνηση του ζηλιάρη οικονομικού συμβούλου ήταν να προσλάβει τρεις άνδρες, οι οποίοι θα έπνιγαν τη σύζυγό του με καλώδιο σε υπόγειο πάρκο. Και οι τρεις απόπειρες συνοδεύτηκαν από αποτυχία.
Την πρώτη φορά η Νοέμι δεν εμφανίστηκε, τη δεύτερη ήταν δίπλα μικρά παιδιά και την τρίτη εμφανίστηκε ένας γείτονας. Ένας από τους τρεις εκτελεστές αποφάσισε να το κάνει μόνος του. Ντύθηκε ως υπάλληλος delivery χτύπησε το κουδούνι και επιτέθηκε στην 31χρονη, αλλά αυτή κατάφερε να ξεφύγει.

Ο εκτελεστής φυλακίστηκε για 3,5 χρόνια. Οι επαγγελματίες δολοφόνοι τελικά τα παράτησαν.

Το αστείο, όμως, της υπόθεσης είναι ότι ο σύζυγος της Νοέμι κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και εκκρεμεί η δίκη του στο Μόναχο, αλλά είναι ήδη φυλακισμένος διότι σκότωσε έναν από τους δύο ούγγρους εκτελεστές που προσπάθησε να... ξεφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου