Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ο Κούγιας μηνύει τη μητέρα του Αλέξη Γρηγόροπουλου

Ραγδαίες και απρόσμενες είναι οι εξελίξεις στην Άμφισσα, στην εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, τον Δεκέμβριο του 2008.

Ο συνήγορος του ενός εκ των κατηγορουμένων, ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο δικαστήριο ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Αφορμή στάθηκαν τα λόγια της Τζίνας Τσαλικιάν, την περασμένη εβδομάδα η οποία αποκάλεσε ενώπιον του δικαστηρίου το γνωστό δικηγόρο ως «ηθικό δολοφόνο του παιδιού της».

«- Τζ.Τσαλικιάν: «Ποτέ δεν συκοφαντήθηκε κάποιος τόσο πολύ, όσο το παιδί μου, μετά τη δολοφονία του από αυτούς τους δολοφόνους».

- πρόεδρος (Αντζελίτα Παπαβασιλείου): «Σας παρακαλώ, μέχρι να βγει η απόφαση, οι κατηγορούμενοι δεν έχουν την ιδιότητα του δολοφόνου».

- Τζ.Τσαλικιάν: «Και θα αποκαλέσω ηθικό δολοφόνο του παιδιού μου τον κ. Κούγια».

(Στο σημείο αυτό, ο κ. Κούγιας χωρίς να κάνει σχόλιο, αποχώρησε από την αίθουσα).

- πρόεδρος: «Παρεκτρέπεστε, κα Τσαλικιάν, σας παρακαλώ να ανακαλέσετε».

- Τζ.Τσαλικιάν: «Έχει επιδοθεί (σσ. ο κ. Κούγιας) σε σωρεία συκοφαντιών σε βάρος του παιδιού μου» »

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι οι χαρακτηρισμοί της κυρίας Τσαλικιάν καθώς και όσα είπε για τα δικά του παιδιά έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του, για αυτό και δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από το δικαστήριο αντίγραφο των πρακτικών της διαδικασίας, ώστε να τεκμηριώσει τη μήνυση και την αγωγή που θα ετοιμάσει σε βάρος της τραγικής μάνας.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου