Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

H Πετρούλα, οι γερμαναράδες και ο πλαστικός που “ανέβασε” το ταλέντο της

Για… καυτά θέματα της επικαιρότητας μίλησε η καιροπαρουσιάστρια Πετρούλα στην τηλεόραση και είπε μεγάααααλες αλήθειες. Όπως, ας πούμε για την αγάπη του κόσμου: Με αγκαλιάζουν (προσπαθούν να πιάσουν τίποτα οι άνθρωποι, μην το παρεξηγείς…Τι, μόνο φάτε μάτια ψάρια;) και με έχουν σαν δικό τους άνθρωπο.

Επίσης μίλησε και για το εθνικό ζήτημα που προέκυψε-όχι με το εξώφυλλο των γερμαναράδων που τόλμησαν να βάλουν χέρι στην Αφροδίτη, αν και το μόνο που έχουν κάνει στην ιστορία τους είναι το ολοκαύτωμα ολόκληρων λαών)- σχετικά με τη σιλικόνη που έβαλε στο στήθος της.

Είπε ...

...“Η προσθετική μού ανέβασε την ψυχολογία και με βοήθησε στη δουλειά μου” εννοώντας προφανώς ότι το εμφύτευμα “ανέβασε” το… έμφυτο ταλέντο της και τώρα είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο προτάσσοντας το στήθος της- όχι στους γερμαναράδες ξαναλέω, αλλά στην εγχώρια showbizοκατάσταση.
Έτσι είναι… άλλες πάνε στη δραματική σχολή για να αναπτύξουν το ταλέντο τους και άλλες στον πλαστικό χειρουργό. Θα μου πείτε… Τέχνη είναι κι αυτή. Ναι, και η Πετρούλα… καλλιτέχνις. Αλλά είπαμε έτσι χτίζεται… Πετρούλα- Πετρούλα. Τι χτίζεται; Μα φυσικά η καριέρα. Πού πήγε το μυαλό σας… παμπόνηροι αναγνώστες μου…


showbitch.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου