Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πλαστή «ροζ» αγγελία τον οδήγησε στη σύλληψη!

Συνελήφθη στο West Hartford των Ηνωμένων Πολιτειών ένας 29χρονος ο οποίος ανταποκρίθηκε σε αγγελία στην οποία ζητούνταν άτομα για συμμετοχή σε ομαδικά όργια. Τα προβλήματα άρχισαν να δημιουργούνται όταν αποδείχτηκε πως η αγγελία ήταν ψεύτικη!

Ο Richard Zeh πήγε στη διεύθυνση που αναγραφόταν στην αγγελία και η 18χρονη κοπέλα που ζούσε εκεί του εξήγησε πως δεν υπήρχε το άτομο που αναζητούσε ο νεαρός άνδρας. Ο 29χρονος επέμενε και η κοπέλα του ζήτησε να αποχωρήσει αμέσως από εκεί.


Παρόλα αυτά ο 29χρονος δεν πτοήθηκε και πήγε στην υποτιθέμενη σωστή διεύθυνση ελπίζοντας πως όλες του οι φαντασίες θα πραγματοποιηθούν. Τελικά, φτάνοντας εκεί δεν αντιμετώπισε τόσο εχθρική συμπεριφορά αφού πριν από αυτόν είχαν χτυπήσει το κουδούνι άλλα δώδεκα άτομα!

Η αγγελία ανέφερε πως μια μητέρα με παιδιά επιθυμεί να έχει ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις με άνδρες και δινόταν η πλαστή διεύθυνση.

Σύμφωνα με το CBS, ο Zeh αρκετά εκνευρισμένος επέστρεψε στο πρώτο σπίτι και επιτέθηκε στην 18χρονη κοπέλα που τον είχε διώξει νωρίτερα.

Τελικά, ο 29χρονος τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 250.000 δολαρίων και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος και για ληστεία. Η αστυνομία της περιοχής αναζητά το άτομο που καταχώρησε την πλαστή αγγελία.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου