Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Πρόταση 4,1 εκατομμυρίων για την αγορά του Ο.Φ.Η. απο τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πολύκεντρο νεολαίας στην παλιά λαχαναγορά, το παρών έδωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην κίνηση του Νίκου Μαχλά, αλλά και του δημάρχου Ηρακλείου, όπως και δεκάδες φίλοι του Ο.Φ.Η. που αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας τους.
Αφού έγιναν οι εισηγήσεις από τους παρισταμένους στη συνέχεια ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, δημοσιοποίησε την πρόταση που είναι διατεθειμένος να καταθέσει εγγράφως και άμεσα (την Πέμπτη το βράδυ ή το αργότερο την Παρασκευή το πρωί) προς τον πρόεδρο της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η.
Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για την κάλυψη των χρεών που υπάρχουν στην ομάδα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και ένα ποσό 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τις μετοχές.

Στην εισήγηση της πρότασης Κουράκη, υπάρχει και η απαίτηση να παραδοθούν όλα τα λογιστικά βιβλία που παρουσιάζουν την πραγματική οικονομική κατάσταση της Π.Α.Ε. και σε περίπτωση που παρουσιασθούν περισσότερα χρέη από τα 2,6 (κάτι που είναι το πιθανότερο), τότε αυτά τα επιπλέον χρήματα θα καλυφθούν από τους νέους αγοραστές, αλλά θα εκπέσουν από το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου που προορίζεται για τους αδερφούς.

Η εισήγηση της πρότασης έγινε αποδεκτή από τους παρισταμένους και θα συνταχθεί εγγράφως από νομικούς και οικονομικούς συνεργάτες του δημάρχου και των άλλων φορέων και θα κατατεθεί άμεσα (την Πέμπτη το βράδυ ή το αργότερο την Παρασκευή το πρωί) προς τον πρόεδρο της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η., στον οποίο θα δοθεί προθεσμία να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή νωρίς το βράδυ, ώστε να προχωρήσουν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες για το μέλλον της ομάδας…

''sporfm.gr/''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου