Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Επέζησε τρώγοντας άγρια μούρα και ρόκα !

Έζησε 12 μέρες τρώγοντας άγρια μούρα και άγρια χόρτα (ρόκα) ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας, που είχε χαθεί σε δασώδη περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας και όλοι τον θεωρούσαν νεκρό.
Ο Τζέιμι Νιλ βρέθηκε από εκδρομείς στα Γαλάζια Όρη, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων δυτικά του Σίδνεϊ, εξαντλημένος και αφυδατωμένος, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Κατούμπα.
Ο πατέρας του Ρίτσαρντ Κας, είχε απελπιστεί και πίστευε πως ο γιος του ήταν νεκρός. Μάλιστα βρισκόταν στο αεροδρόμιο και ετοιμαζόταν να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στη Βρετανία, όταν έμαθε τα καλά νέα από την αστυνομία.
Η μάνα του πάντα πίστευε ότι θα βρεθεί ζωντανός. Στην ανεύρεση του Νιλ συμμετείχαν πάνω από 400 εθελοντές χωρίς επιτυχία.

Τώρα ο Νιλ, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να εισπράξει έως και ένα εκατομμύριο δολάρια "για να πει την ιστορία του σε μέσα ενημέρωσης και να γράψει βιβλίο". Κάποιοι λένε πως η "εξαφάνιση" μπορεί να ήταν και "σκηνοθετημένη". Ο πατέρας του τα διαψεύδει με οργή όλα αυτά και λέει πως το γεγονός ότι βρέθηκε ο γιος του ζωντανός αξίζει "πολλά περισσότερα εκατομμύρια δολάρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου