Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Μυστήριο με την φημολογούμενη εκταφή της Αλίκης

Σάλος έχει ξεσπάσει από την φήμη που θέλει να γίνεται εκταφή της Αλίκης Βουγιουκλάκη την επόμενη εβδομάδα και μεταφορά των οστών της σε κενοτάφιο. Όμως κανείς τελικά δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα, όπως λένε. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso δεκατρία χρόνια μετά τον θάνατο της Εθνικής σταρ, η οικογένεια βρίσκεται και πάλι σε εχθρικά στρατόπεδα για την “μετακόμιση” της Αλίκης από τον τάφο της στο Α' νεκροταφείο στο δήμο Αθηναίων, στο μαυσωλείο καλλιτεχνών με άλλους σαράντα δυο καλλιτέχνες.

Στις 19 Ιουλίου θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση και αργότερα όπως φημολογείται θα γίνει η εκταφή όπου τα οστά θα μεταφερθούν μέσα σε ειδική λειψανοθήκη στο μαυσωλείο των καλλιτεχνών.

Τέτοια ανακοίνωση όμως δεν επιβεβαιώνεται από τον Δήμο Αθηναίων. Κανείς όμως και από την οικογένεια δεν το επιβεβαιώνει... Από την μία ο Τάκης Βουγιουκλάκης δηλώνει πως αν συμβεί αυτό το λιγότερο που μπορεί να πει είναι να τους χαρακτηρίσει ιερόσυλους και δηλώνει πως επικοινώνησε με τον ανιψιό του Γιάννη ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το θέμα.
Από την άλλη ο άλλος αδερφός της αξέχαστης σταρ, Αντώνης Βουγιουκλάκης δηλώνει ότι είναι μεγάλη αχαριστία και πως αν συμβεί αυτό κανένας δεν αναγνωρίζει την προσφορά της Αλίκης και πως καθώς οι ίδιοι δεν έχουν κινήσει μια τέτοια διαδικασία μόνον ο Γιάννης θα μπορούσε να έχει υπογράψει να γίενι η εκταφή και η μεταφορά.
Ο γιος της, Γιάννης πάλι απ' την πλευρά του σύμφωνα με δηλώσεις του λέει ότι δεν έχει ιδέα για το θέμα, δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση.
Οι δηλώσεις δε του Δημοτικού συμβουλίου και του ίδιου του Νικήτα Κακλαμάνη λένε πως με έκπληξη πληροφορήθηκαν το θέμα ωστόσο δεν το θεωρούν κακόβουλο αλλά δεν είναι και της παρούσης να συζητούν για την εκταφή της Αλίκης.

''gossip-tv.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου