Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Αρχίζει σήμερα το 41ο συνέδριο της Παγκρητικής Αμερικής στο Ηράκλειο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ξεκινάει σήμερα στη 1 το μεσημέρι στην Βασιλική του Αγ. Μάρκου στο Ηράκλειο το 41ο συνέδριο της Παγκρητικής Αμερικής ,παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
Την
έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Στις 7.30 το βράδυ θα γίνει η βράβευση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Παγκρητική Αμερικής με το βραβείο «Βενιζέλος» και στις 8.30 θα παρατεθεί δείπνο στο λιμάνι του Ηρακλείου από την Περιφέρεια Κρήτης προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας ''Θα έχουμε , ένα γεμάτο διήμερο, με πολύ κόσμο , με εκλεκτούς φίλους από την Παγκρητική Αμερικής και βέβαια με την μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κα Μπακογιάννη.

Θα γίνει η πανηγυρική έναρξη στην Βασιλική του Αγ. Μάρκου και θα συνεχιστεί εν πλω το συνέδριο τις επόμενες μέρες. Οφείλω δε να σας πω ότι στα πλαίσια αυτού του ταξιδιού και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ν. Υόρκης θα φιλοξενήσουμε δύο ομάδες δημοσιογράφων 9 και 6 ατόμων στο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος του Ιουλίου και θα επισκεφτούν όλη την Κρήτη με διάφορες θεματικές ενότητες και πιστεύουμε ότι η ανταπόκριση θα είναι αντάξια της φιλοξενίας που θα τύχουν.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου