Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ναι μεν αλλά ,από τον Βατσινά για τον ΟΦΗ πριν απο λίγο.

Ο Φανούρης Βατσινάς απάντησε στην πρόταση που του έγινε με μια επιστολή όπου δεν δίνει την οριστική απόφαση του. Για ακόμα μια φορά παίζει το δικό του παιχνίδι χωρίς να είναι σε θέση να πάρει την απόφαση που πρέπει, την απόφαση της αποχώρησης του από την διοίκηση του ΟΦΗ.

Λίγο μετά τις 8.30 ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Φανούρη Βατσινά, του Γιάννη Κουράκη αλλά και του Νίκου Μαχλά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Ευρυπίδη Κουκιαδάκη με τον τέως, πλέον, μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ να απαντάει θετικά.
Λίγο μετά αναχώρησε ο Γιάννης Κουράκης για την πλατεία Ελευθερίας όπου και αναμένεται να ενημερώσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ για τις οριστικές εξελίξεις.
Την ίδια ώρα ο Φανούρης Βατσινάς τονίσει ότι "υπάρχει και άλλη πρόταση όμως πρόθεση δική μου και του αδερφού μου είναι να προχωρήσει η πώληση της ομάδας στην πρόταση του Γιάννη Κουράκη". Όσον α
φορά την πρόταση που ισχυρίζεται ο Φανούρης Βατσινάς ότι έχει στα χέρια του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ υποστηρίζει ότι "προέρχεται από μια ομάδα επιχειρηματιών που μου έχει προσφέρει 3 εκ. ευρώ για την αγορά των μετοχών μου και παράλληλα την αποπληρωμή του χρέους". Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέραν της παραχώρησης της ομάδας στην ομάδα του Γιάννη Κουράκη προκειμένου να ξημερώσει μια νέα ημέρα για τον ΟΦΗ.
Λίγες ώρες απέμειναν για την οριστική απάντηση του Φανούρη Βατσινά ενώ ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην Πλατεία Ελευθερίας για να πανηγυρίσει τη νέα τάξη πραγμάτων.
"Ασπρόμαυρο ποτάμι" στο κέντρο του Ηρακλείου Την ίδια ώρα στην Πλατεία Ελευθερίεας ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δώσει βροντερό παρόν περιμένοντας τα ευχάριστα νέα.
Οικογένειες με τα παιδιά τους έχει μετατρέψει το κέντρο του Ηρακλείου σε "Γεντί Κουλέ" αναμένοντας την θετική απάντηση του Φανούρη Βατσινά που θα σημάνει την αλλαγή σελίδας στην Κρητική ομάδα.


''athleticradio.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου