Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Champions League: Με Ζρίνσκι ή Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός , Με Σπάρτα Πράγας ο ΠΑΟ

Μία εκ των Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό, στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 28 ή 29 Ιουλίου, με τους «ερυθρόλευκους» φιλοξενούμενους, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 4 ή 5 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωταθλήτρια Βοσνίας επικράτησε 1-0 εντός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση του β΄ προκριματικού γύρου, ενώ η ρεβάνς για το ζευγάρι αυτό θα γίνει την προσεχή Τρίτη (21/7), στην Μπρατισλάβα.

O ΠΑΟ

Τη Σπάρτα Πράγας θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 28 ή 29 Ιουλίου στην τσεχική πρωτεύουσα, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 4 ή 5 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρυσι στα προκριματικά της διοργάνωσης, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν δύο νίκες (2-1 στην Πράγα και 1-0 στην Αθήνα) και να παίρνουν την πρόκριση για τη φάση των ομίλων.
Πάντως οι κληρώσεις είναι ικανοποιητοκές για τις δύο Ελληνικές ομάδες και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου