Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ανοίγει τις πύλες της η 19η έκθεση τουριστικών ειδών

Ανοίγει σήμερα Παρασκευή ,τις πύλες στους επισκέπτες της η 19η έκθεση τουριστικών ειδών, δώρων, λαϊκής τέχνης, μόδας και αξεσουάρ, έκθεση θεσμός για τα δρώμενα της Κρήτης.
Η κορυφαία διοργάνωση της ΑΛΦΑ Εκθεσιακής ΑΕ φιλοξενεί και φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρκαλείου, και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010.
Κύριος σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση μίας ευρείας γκάμας προϊόντων και νέων προτάσεων για την ανανέωση της τουριστικής αγοράς του νησιού, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Η ΑΛΦΑ Εκθεσιακή έχει συγκεντρώσει επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την έκθεση 3η σε πανελλήνιο επίπεδο και ως τη σημαντικότερη διοργάνωση στην Κρήτη και γενικότερα στην Ελληνική Περιφέρεια. Ο αριθμός των εκθετών, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή τη χώρα μας, ξεπέρασε τον περσινό, με τις προγραμματισμένες έμμεσες και άμεσες συμμετοχές να ανέρχονται ήδη σε 200.
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης είναι προγραμματισμένα για απόψε στις 19.30 και την έκθεση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους σημαίνοντες εκπρόσωποι οικονομικών και πολιτικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου