Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ελληνική Iστοσελίδα για τις αποδείξεις της εφορίας

Ένα νέο site, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.taxfriend.gr, παρουσίασε η SingularLogic. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το site απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις αποδείξεις του 2010. Ειδικότερα, ο επισκέπτης μπορεί να καταχωρεί και να παρακολουθεί τις αποδείξεις της εφορίας για το 2010.

Η καταχώριση των αποδείξεων γίνεται με απλό τρόπο και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet, ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο ενασχόλησης.
Παράλληλα, ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του όλες τις πληροφορίες, που σχετίζονται με τις νέες ρυθμίσεις, που αφορούν τις αποδείξεις, καθώς και στατιστικά στοιχεία, που αφορούν τα δεδομένα, που έχει καταχωρίσει, π.χ. σύνολα ανά ημερομηνία ή ανά επιχείρηση, επιμέρους σύνολα για τα έξοδα των νοικοκυριών κ.λ.π.


Το site διαθέτει λειτουργικότητα, διασφαλίζοντας πρόσβαση από διαφορετικά σημεία ή μέσα, όπως σπίτι, γραφείο, κινητό τηλέφωνο, laptop, ταξίδι. Αποκλειστικός διαχειριστής των δεδομένων είναι ο ίδιος ο φορολογούμενος, μέσω κωδικού χρήσης, που εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των στοιχείων.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα μελλοντικής καταχώρισης, μέσω κινητού τηλεφώνου, με ειδική εφαρμογή, που θα αναπτυχθεί από τη SingularLogic. Σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό καταγραφής, η νέα υπηρεσία της SingularLogic εξασφαλίζει την ακεραιότητα και διαθεσιμότητα όλων των στοιχείων, που καταχωρούνται, χωρίς να ανησυχούν οι χρήστες, στην περίπτωση απώλειας ή βλάβης των υπολογιστών τους, όπως για παράδειγμα: καταστροφή του σκληρού δίσκου.

To www.taxfriend.gr, που αναπτύχθηκε και προσφέρεται ως υπηρεσία από τη SingularLogic σε όλους τους φορολογούμενους δωρεάν, λειτουργεί ανεξάρτητα από το υπουργείο Οικονομικών. Η SingularLogic εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων, την απόλυτη προσβασιμότητα των στοιχείων μόνο από τους χρήστες, καθώς και τη συμβατότητα των αρχείων, με τις μορφές που θα απαιτηθούν από τους αρμόδιους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου