Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Διαγωνισμος Μαθηματικών "ο Ευκλείδης"

Απο το παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώθηκε ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης» (δεύτερη φάση των ετήσιων διαγωνισμών μαθηματικών για το 2009-2010) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Ιεράπετρας.
Ο διαγωνισμός αφορά μόνο τους μαθητές που διακρίθηκαν στην πρώτη φάση (διαγωνισμός «ο Θαλής»). ''Για διευκόλυνσή σας επισυνάπτουμε τα ονόματα των μαθητών και τα σχολεία τους στο παράρτημα του παρόντος.

Οι μαθητές που καλούνται να διαγωνιστούν θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του 2ου Ενιαίου Λυκείου Ιεράπετρας στις 8.30 π.μ. Η εξέταση αναμένεται να διαρκέσει 3 ώρες.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους των φροντιστηρίων να διευκολύνουν τους μαθητές που θα συμμετάσχουν τροποποιώντας, αν χρειαστεί, τα προγράμματα λειτουργίας τους.

Ιδιαιτέρως παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων του νομού μας να ενημερώσουν τους μαθητές των σχολείων τους για το περιεχόμενο του παρόντος εγγράφου.

Οι μαθητές που θα διακριθούν στον «Ευκλείδη» θα κληθούν να διαγωνιστούν στην τρίτη και τελευταία φάση το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου