Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Μ. Σκουλάκης: «Να βάλουμε όλοι πλάτη για την ανάκαμψη της οικονομίας»

Την λαϊκή αγορά στη πλατεία Δικαστηρίων και τη Δημοτική Αγορά Χανίων επισκέφθηκε ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης το Μ. Σάββατο , προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για το Πάσχα και να συζητήσει με παραγωγούς, εργαζόμενους και καταναλωτές για τα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σκουλάκης στάθηκε στην επάρκεια των αγαθών και στις καλές τιμές που υπάρχουν στην αγορά των Χανίων – κυμαινόμενες στα περσινά επίπεδα - αλλά και στην συγκρατημένη αγοραστική κίνηση – σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια - που καταγράφηκε κατά τη περίοδο των εορτών του Πάσχα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα των ίδιων των παραγωγών, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουν οι καταναλωτές.

«Το μήνυμα που προκύπτει από τη σημερινή επίσκεψη είναι πως όλοι μαζί χρειάζεται να βάλουμε πλάτη, όπως μπορεί ο καθένας από εμάς, για να στηρίξουμε την χώρα στη δύσκολη αυτή περίοδο, για να μπορέσει να ανακάμψει και να σταθεροποιηθεί η οικονομία της πατρίδας μας» ανέφερε ο κ. Σκουλάκης.

Παράλληλα επισήμανε «την ανάγκη λήψης μέτρων ώστε να πέσει έγκαιρα χρήμα στην αγορά και να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επιπτώσεις της οικονομικής δυσπραγίας και αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία» και ενώ πρώτα είχε ακούσει τους προβληματισμούς εμπόρων και παραγωγών για την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά προσθέτοντας πως «το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενταθούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες προς τη κατεύθυνση αυτή».
Τέλος, ο κ. Σκουλάκης σημείωσε πως «στη σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση όλοι πρέπει να επιδείξουμε υπομονή και να έχουμε αισιοδοξία πως θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα και τους πολίτες».

*** Ολιγόλεπτη συνομιλία και ανταλλαγή ευχών με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κ. Πουπάκη, είχε ο Μ. Σκουλάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Δημοτική Αγορά των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου