Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Στους ρυθμούς του Τζόκερ κινείται όλη η χώρα .Δίνει 11 εκατ ευρώ!

Στους ρυθμούς του Τζόκερ κινείται όλη η χώρα καθώς τα 11.000.000 ευρώ αποτελούν το πολυπόθητο όνειρο όλων, μικρών και μεγάλων. Το μυθικό ποσό υπόσχεται να χαρίσει στον τυχερό ή τους τυχερούς ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από την οικονομική κρίση και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Υστερα από δώδεκα απανωτά τζακ ποτ τα άψυχα μπαλάκια με τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ που θα δώσουν 11.000.000 ευρώ γίνονται ελπίδα διεξόδου από τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

«Σίγουρα θα αλλάξει ριζικά η ζωή αυτού που θα κερδίσει το ποσό» δηλώνει στην «Espresso» ο κ. Γιώργος καταθέτοντας τα δικά του δελτία. Ο ίδιος δοκιμάζει συχνά την τύχη του, αλλά, όπως εξομολογείται, «δεν είμαι άπληστος, ένα εκατομμύριο ευρώ είναι αρκετό για να ξεχρεώσω και να εξασφαλίσω μια καλύτερη καθημερινότητα για την οικογένειά μου».

Εν αναμονή της κλήρωσης των 11.000.000 ευρώ, κλασικοί παίκτες συναντώνται στα πρακτορεία με περιστασιακούς ή ακόμη και με «πρωτάρηδες», που δοκιμάζοντας για πρώτη φορά την τύχη τους ρωτούν πώς παίζεται το παιχνίδι. «Διαχρονικά τα μεγάλα ποσά των τζακ ποτ του Τζόκερ προσελκύουν πολλούς επίδοξους εκατομμυριούχους» μας λέει ο κ. Δημήτρης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Ν. Ιωνία. «Ο κόσμος συνεχίζει να προκαλεί την τύχη του και ίσως με την οικονομική κρίση, ακόμη περισσότεροι να στραφούν στα τυχερά παιχνίδια αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Ταυτόχρονα όμως ο τζίρος φέτος είναι μειωμένος κατά 50% σε σχέση με παλαιότερες χρονιές καθώς ο κόσμος παίζει πλέον πολύ μικρότερα χρηματικά ποσά» προσθέτει.

Εικόνες του παρελθόντος από κληρώσεις με υψηλά ποσά στο Τζόκερ φέρνουν στο νου ουρές ανθρώπων στα πρακτορεία, να περιμένουν υπομονετικά να καταθέσουν το δελτίο που ίσως εξαργυρώσει το προσωπικό τζακ ποτ της δικής τους τύχης. «Αυτές οι εικόνες νομίζω ότι αποτελούν ώς έναν βαθμό πλέον παρελθόν» δηλώνει ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ν. Ηράκλειο. «Ως λαός της τελευταίας στιγμής πάντως δεν αποκλείεται να έχουμε την κλασική εικόνα των ασφυκτικά γεμάτων πρακτορείων μισή ώρα προτού εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων».

Με τα δελτία ανά χείρας και έτοιμος να... μουτζουρώσει τους τυχερούς αριθμούς που θα αλλάξουν τη ζωή του είναι και ο κ. Χρήστος. Αν και δείχνει αυτοσυγκράτηση στα χρήματα που διαθέτει για τυχερά παιχνίδια, δηλώνει με νόημα: «Τα μεγάλα ποσά πάντα αποτελούν δέλεαρ για το κάτι παραπάνω...» Την ίδια άποψη έχει και ο κ. Παναγιώτης που συνήθως δοκιμάζει την τύχη του σε περιόδους τζακ ποτ: «Με την πλειονότητα του κόσμου να έχει οικονομικά προβλήματα, ένα τέτοιο ποσό σε προκαλεί να παίξεις». Οσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε στα πρακτορεία της γειτονίας σας μέχρι τις 8.30 το βράδυ για να διεκδικήσετε μια θέση στο «ταξίδι» που θα κάνει την οικονομική κρίση να αποτελεί μακρινή ανάμνηση...

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου