Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΧΑΝΙΑ:Αποχώρησε από το Νομαρχιακό νοσοκομείο ο μέχρι σήμερα διοικητής Κώστας Δανδουλάκης .Αναλαμβάνει ο Χ.Δουλγιεράκης

Τους προϊσταμένους των υπηρεσιών του ιδρύματος και τους άμεσους συνεργάτες του, αποχαιρέτησε σήμερα ο απερχόμενος διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Κώστας Δανδουλάκης.

Ο κ. Δανδουλάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, αναφέρθηκε στη θητεία της διοίκησής του, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του για την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση του νοσοκομείου την οποία χαρακτήρισε αναίτια.

"Η σημερινή ημέρα είναι η κατάληξη μιας εποικοδομητικά αγαστής συνεργασίας μιας κοινής προσπάθειας ενός έτους, που δώσαμε, ο καθένας από τη θέση του, ό,τι καλύτερο επέτρεψαν οι δυνάμεις μας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κληθήκαμε να δουλέψουμε", τόνισε.

Τον κ. Δανδουλάκη αποχαιρέτησε ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Γιώργος Αρχοντάκης.

"Τα πήγε παρά πολύ καλά, όσο δεν το περίμενε κανείς. Προσπαθούσε να μην δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ των εργαζομένων", επεσήμανε ο κ. Αρχοντάκης.

Με απόφαση της υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπουλου, τη θέση του κ. Δανδουλάκη, καταλαμβάνει ο Χαράλαμπος Δουλγιεράκης, ο οποίος είχε θητεύσει ως διοικητής στο νοσοκομείο Χανίων μέχρι και το 2004.

Στον κ. Δουλγεράκη και τη νέα διοίκηση ο κ. Δανδουλάκης ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δήλωσε πως για ό,τι του ζητηθεί θα είναι παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου