Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η Τζούλια στην Eurovision, ως εκπρόσωπος της Βουλγαρίας!!!

Η «απόλυτη» Τζούλια άνοιξε για άλλη μια φορά το στόμα της και πέταξε τα μαργαριτάρια της και φυσικά τις… κακίες της, ενώ μας ανακοίνωσε ότι του χρόνου θα την δούμε στην Eurovision, ως εκπρόσωπο της Βουλγαρίας!!

Χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά πολύ σκληρά λόγια για την αδερφή της η Τζούλια είπε :«Καλύτερα να σκίσει την μούρη της που έχει ασχημύνει και έχει χοντρύνει. Δεν αναγνωρίζεται πλέον η αδερφή μου»!
Λέει η «θεά» Τζούλια, που, θέλοντας και μη, γίνεται αναγνωρίσιμη όρθια, ξαπλωμένη… στα τέσσερα και όχι μόνο πανελληνίως, αλλά παγκοσμίως πλέον!

Δεν ήταν όμως η Άρτεμις η μόνη που έπιασε στο στόμα της… Η Τζούλια αφιέρωσε το… dv
d της στην Άννα Βίσση και όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο το έκανε, είπε: «Το απαγορευμένο είναι λατρεμένο όπως έχει τραγουδηθεί, άλλωστε, οπότε πάντα τα απαγορευμένα είναι ωραία». Και ο νοών νοείτω!!!

Μετά από όοοολα αυτά μας πέταξε και το τούβλο! «Του χρόνου θα εκπροσωπήσω με το καλό τη Βουλγαρία στη Eurovision», μας ανακοίνωσε. Τώρα, με το καλό, με το κακό, μην παίρνεις και όρκο Τζούλια μου!

Μας άφησε το καλύτερο για το τέλος όμως δηλώνοντας κοφτά και κατηγορηματικά ότι «μόνο στο κρεβάτι μου τραγουδάω αφιλοκερδώς». Και εκεί βέβαια θα μας επιτρέψεις να αμφιβάλλουμε !!!

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου