Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Superleague: «Πράσινη» φιέστα, μάχες για πλέι οφ και σωτηρία

Προτελευταία (29η) αγωνιστική στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Superleague αυτή την Κυριακή και σχεδόν όλα τα παιχνίδια παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον -ελέω της... "πράσινης" φιέστας, των πλέι οφ, αλλά και της μάχης που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πρώτα πρώτα, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ο Παναθηναϊκός περιμένει να γιορτάσει το 20ό πρωτάθλημα της ιστορίας του, μιας και αν πάρει έστω και το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ηρακλή θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Εξ ου και το ματς έχει χαρακτήρα φιέστας για τους «πράσινους», οπότε αναμένεται οι εξέδρες του ΟΑΚΑ να είναι κατάμεστες.


Όσο για τα πλέι οφ, μπορεί οι ομάδες που θα συμμετάσχουν να έχουν κριθεί (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης), ωστόσο και οι τέσσερις θέλουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα στην έναρξη αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

Στη μάχη της ουράς, τέλος, τα σημαντικότερα παιχνίδια θα γίνουν στη Λειβαδιά, την Ξάνθη και το Ηράκλειο, με τον Λεβαδειακό, τη Skoda και τον ΠΑΣ Γιάννενα να «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης.


Superleague - 29η αγωνιστική


ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΑΡΗΣ
19:00 NOVA


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
19:00 NOVA


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ
19:00 ΣΚΑΪ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
19:00 NOVA


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
19:00 NOVA


ΠΑΟΚ - ΚΑΒΑΛΑ
19:00 NOVA


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19:00 NOVA


ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
19:00 ΝΕΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου