Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τον 20ό τίτλο της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Παναθηνα'ι'κός

Το 20ο πρωτάθλημα πανηγυρίζουν οι χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού από το βράδυ της 11ης Απριλίου και την νίκη του "τριφυλλιού" με 2-0 επί του Ηρακλή.
Η επιστροφή στην κορυφή μετά από έξι χρόνια είναι γεγονός και το πρώτο πάρτι στήθηκε στο ΟΑΚΑ με τους παίκτες του Νιόπλια να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα μαζί με 60.000 οπαδούς τους.

Ενα γκολ στα 32' δευτερόλεπτα του Σισέ και άλλο ένα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου που ήταν για χάι-λάιτ από τον Νίνη, έδωσαν την νίκη-τίτλου στο "τριφύλλι" που έφτασαν τους 67 βαθμούς με την 21η νίκη τους που ήταν και η πιο "γλυκιά" αφού έστειλε στον θρόνο του πρωταθλητή το "τριφύλλι" μετά από 6 χρόνια.

Το πάρτι τίτλου από τους 50.000 και πλέον οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, από νωρίς μέχρι και λίγη ώρα μετά το ματς. Επίσης τα πανό στήριξης του Νικόλα Πατέρα από τους φίλους του "τριφυλλιού". "ΝΙΚΟΛΑ στο πλοίο των ονείρων μας, θα είσαι για πάντα ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. Θύρα 13" και "ΝΙΚΟΛΑ μείνε πρόεδρος να γράψουμε ιστορία. Αυτή είναι η απάντηση της Θύρας 13"
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ (40' λ.τρ. Μπιάρσμιρ), Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (82΄Μαρίνος), Νίνης, Σαλπιγγίδης (46' Σιμάο), Λέτο, Σισέ.

Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Μάρτος, Μάρα (72' Ιωαννίδης), Ματέους Κάρλος Σέζαρ, Σαρακατσάνος (85' Κατσικάς), Κομπαγιάσι, Γκαρσία (61' Γιάντσης), Ηλιάδης, Κονέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου