Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Νίκη παραμονή για Εργοτέλη, "έπεσε" ο ΠΑΣ

Ο Εργοτέλης επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο στάδιο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν κατάφερε να φύγει από την Κρήτη με ένα θετικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό και με τους υπόλοιπους αγώνες, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β` Εθνική.
Το σκορ "άνοιξε" στο 37ο λεπτό με ωραίο γκολ του Λεάλ, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπούντιμιρ. Οι Γιαννιώτες απάντησαν στο 49' με γκολ του Αράς, σε μια φάση που φέρει ευθύνη ο Δασκαλάκης.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 55' ο Λεάλ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Στάθη, σε μια δύσκολη φάση για τον διαιτητή Σταθόπουλο. Ο Ουρουγουανός ανέλαβε την εκτέλεσή του και νίκησε τον Ζαφειρόπουλο για το 2-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό, όταν ο Φραγκουλάκης, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα, πέτυχε ένα ωραίο γκολ με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Γιαλούσης, Μπέτο, Ζούνιορ, Τσεσνάουσκις (81' Βερπακόφσκις), Ρομάνο (76' Φραγκουλάκης), Λεάλ, Μπούντιμιρ (90' Ορφανός)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος): Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Κούσας, Ανδράλας (63' Μενδρινός), Τζάνης (57' Ντιμπαλά), Μαϊστόροβιτς, Ρόβας (74' Μπουχάν), Σίσιτς, Αράς, Μπακαγιόκο, Σκαρντουέλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου