Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Πλιάτσικο σε ξενοδοχείο έκανε η Τζούλια

Όπου πάνε πηγάδια φανερώνουν Τζούλια και Μένιος, που σύμφωνα με καταγγελίες έχουν ρημάξει τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν!

Στις περιοδείες της ξανθιάς, που δεν έχει αφήσει απάτητη ράχη για ράχη της πατρίδας μας, «φτερά» κάνουν πετσέτες σώματος και προσώπου, μπουρνούζια, παντοφλάκια, σαπουνάκια και οτιδήποτε άλλο παρέχει ένα ξενοδοχείο στους πελάτες του.

Ευτυχώς, ντουλάπες, κρεβάτια, είδη υγιεινής, πλακάκια και ηλεκτρικές συσκευές δεν έχουν «σηκώσει». Μέχρι στιγμής τουλάχιστον...

Μιλώντας στο Star, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στο Κιλκίς όπου ο περιοδεύων θίασος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αποκάλυψε ότι στη σουίτα που διάλεξαν έμειναν μόνο... τα τασάκια!

«Την Κυριακή το μεσημέρι που αποχώρησαν από εδώ διαπιστώσαμε ότι λείπουν πράγματα από μέσα: τέσσερις πετσέτες και δύο χρυσοβελούδινα μεγάλα μαξιλάρια», κατήγγειλε η ίδια.

Μωρέ λέτε γι’ αυτό να έσκασε μύτη με άσπρη λιμουζίνα; Να δείτε που την ήθελε για... μεταφορική!

«Η τσάντα που άνοιξε ήταν γεμάτη πράγματα από άλλα ξενοδοχεία», είπε η ξενοδόχος και έκανε λόγο για μανία της Τζούλιας, ενώ η ίδια φοβήθηκε μήπως αρπάξει μέχρι και την μηχανή για τον εσπρέσο.

Την μηχανή δεν την πήρε, το ποτήρι με τον freddo πάντως το βούτηξε και έτρεξε στον Βόλο, όπου εμφανιζόταν το επόμενο βράδυ.

Χαμό έκανε ο λαός, με τις... άδειες καρέκλες να έχουν πιάσει τα πρώτα τραπέζια πίστα! Από τους τολμηρούς που πήγαν στο show πάντως δεν έλειψε και κάποιος που παρότρυνε την Τζούλια να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: «βγάλ’ τα» της φώναξε!

Πάντως, φίλοι ξενοδόχοι μην θυμώνετε! Την προίκα του φτιάχνει το κορίτσι μπας και βρει κανένα καλό παιδί να παντρευτεί.

Άσε που μπορεί το επόμενο DVD τα πράγματά σας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο...

Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από αυτή;

Οι πωλήσεις σαμπάνιας ακόμα «πετάνε» σου λέει...

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου