Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:Γιγαντιαία επιχείρηση για σοβαρό τροχαίο με 16 τραυματίες.

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην περιοχή Κουτσουρά, έξω από το Μακρύ Γιαλό στην Ιεράπετρα.
Δέκα έξι άτομα, εκ των οποίων 10 παιδιά πρόσκοποι, ηλικιών 10 έως 18 χρονών, καθώς και συνοδοί τους, τραυματίσθηκαν, όταν ΙΧ προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου, όπου
περίμεναν να επιβιβαστούν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο αλλοδαπός οδηγός του ΙΧ, στην προσπάθειά του να προσπεράσει άλλο όχημα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στη στάση.
Επικράτησε πανικός στην περιοχή και από εκείνη την στιγμή στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.

Κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ από την Ανατολική Κρήτη επιστρατεύθηκαν και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης τριών παιδιών ,όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εισήχθησαν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Το ένα από αυτά χειρουργήθηκε πριν λίγο και εξελίσεται ομαλά ,ενώ τα άλλα δύο φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ,οι οποίες μέχρι τώρα φέρονται να ελέγχονται.

Πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο αν χρειαστεί να μεταφερφούν στο Βενιζέλειο ,το οποίο εφημερεύει ,ενώ σε ετοιμότητα είναι και ελικόπτερο του ΕΚΑΒ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου