Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ομολόγησε οτι την βίασαν και το σώου...συνεχίστηκε ,αν και παρουσιαστές απολύθηκαν .

Η δημοφιλέστερη στην Αυστραλία πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή «Kyle and Jackie O Show» κόπηκε άδοξα, προκαλώντας την γενική κατακραυγή για τον τρόπο με τον οποίο οι παρουσιαστές αντιμετώπισαν μια 14χρονη που ομολόγησε ότι βιάστηκε στα 12 της!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παρουσιαστές του ραδιοφωνικού σώου υπέβαλλαν την 14χρονη σε ανιχνευτή ψεύδους ενώπιων της μητέρας της. Τότε άκουσαν ατάραχοι ότι η μικρή είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στα 12 της και αποφάσισαν να το…
προχωρήσουν.
Ο κεντρικός παρουσιαστής Κάιλ Σάντιλαντς ξεκίνησε την «ανάκριση», ρωτώντας της αν ήταν η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ η μητέρα του μικρού κοριτσιού, φαίνεται ότι γνώριζε εξ αρχής το «σκοτεινό» μυστικό της κόρης της αλλά δεν δίστασε να τη συνοδεύσει στην εκπομπή για λίγα λεπτά διασημότητας!

Όταν η συμπαρουσιάστρια, Τζάκι Ονίλ, αποφάσισε να τερματίσει την «άπρεπη» συζήτηση, ήταν ήδη πολύ αργά: είχε ήδη προκαλέσει την οργή ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού, Κέβιν Ρουντ: «Αισθάνομαι αγανάκτηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε αυτό το μικρό κορίτσι», δήλωσε.

Η εκπομπή κόπηκε, οι παρουσιαστές απολύθηκαν ενώ ο Κάιλ Σάντιλαντς έχασε και τη θέση του ως κριτής στο «Australian Idol». Επιπλέον η Αστυνομία κλήθηκε να διερευνήσει την υπόθεση του βιασμού της 14χρονης…

'' star.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου