Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ: Εξιτήριο από τη ΜΕΘ παίρνει ο 33χρονος Κρητικός

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ ετοιμάζεται να πάρει ο πρώτος ασθενής,που εμφάνιζε σοβαρό κρούσμα της νέας γρίπης , ο 33χρονος Κρητικός, που εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση.
Έπειτα από τρεις δύσκολες εβδομάδες, ο άνδρας παρουσίασε σημαντική βελτίωση, η οποία επέτρεψε στους γιατρούς την αποσωλήνωσή του.

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας και του άλλου ασθενή στην Κρήτη, του 42χρονου Βορειοηπειρώτη. Συγκρατημένα αισιόδοξα οι γιατροί εκτιμούν ότι θα έχει θετική πρόγνωση το περιστατικό.
Εντονα σημάδια ανάκαμψης εμφανίζει κ
αι η 16χρονη Βρετανίδα που νοσηλεύεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Παίδων Πεντέλης.

Σε σταθερή κατάσταση, η οποία όμως δεν εμπνέει ανησυχία, νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα σε θάλαμο αρνητικής νοσηλείας στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, ο 30χρονος άνδρας –πρόκειται για το τέταρτο σοβαρό κρούσμα- που εμφάνισε πνευμονία ενώ νοσηλευόταν με ήπια συμπτώματα γρίπης στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου από την περασμένη εβδομάδα.
Ο άνδρας είχε εισαχθεί στην Πνευμονολογική με συμπτώματα γριπώδους συνδρομής και η νοσηλεία του κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω της χρόνιας αναπνευστικής νόσου από την οποία έπασχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου