Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

2.000.000 ευρώ για να νικήσει ο "Σούμι" σε έναν αγώνα !

Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στον χώρο της φόρμουλα έχει προκαλέσει αίσθηση. Μια τέτοια είδηση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν το ποσό της αμοιβής του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ ανά αγώνα.
Μάλιστα, επειδή υπάρχει και... οικονομική κρίση, οι απολαβές του 40χρονου Σουμάχερ θα διπλασιάζονται σε περίπτωση νίκης. Ανεβαίνουν τα κίνητρα λοιπόν, αφού, εκτός από την ανάγκη της δικαίωσης της απόφασής του, σε περίπτωση νίκης του, θα έχει να λαμβάνει 2.000.000 ευρώ.
Η... ουρά χρημάτων δεν σταματά εκεί όμως. Ο πολυνίκης της φόρμουλα 1 από το πόστο του, ως σύμβουλος στην Ferrari έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό 5.000.000 ευρώ ετησίως.

Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του χρόνου αλλά οι άνθρωποι του ιταλικού κολοσσού φροντίζουν να μη "ρίξουν" τον σούπερ σταρ τους.

Το σαββατοκύριακο που έρχεται είχε προγραμματιστεί να δώσει το παρών σε αγώνα Superbike, στο Άσεν της Ολλανδίας, κάτι τελικά που δεν θα γίνει λόγω της προετημασίας του για το επόμενο grand prix στην πόλη της Βαλένθια.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου