Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ο διευθυντής του διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου στα Χανιά

Θέματα προώθησης και προβολής του ελληνικού ελαιολάδου εξετάσθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης με τον εκτελεστικό διευθυντή του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου Mohammed Ouhmad Sbitri, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας φιλοξενούμενος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων.

Ο κ. Sbitri θα συμμετάσχει στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης «Αγροτικός Αύγουστος 2009», που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Αυγούστου και η οποία είναι αφιερωμένη στα βιολογικά αγροτικά προϊόντα.

Την έκθεση «Αγροτικός Αύγουστος 2009» διοργανώνουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και η Αναπτυξιακή εταιρία του Νομού, με συνδιοργανωτές τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανάπτυξης, Τουριστικής Ανάπτυξης, Οικονομίας και Οικονομικών, την Περιφέρεια Κρήτης, την ΤΕΔΚ Νομού Χανίων, το Δήμο Χανίων, τη Δημοτική Πολιτιστική Επιχείρηση, τον Οργανισμό Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο, το Επιμελητήριο Χανίων, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, το Τεχνικό και το Οικονομικό Επιμελητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου