Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ο ΟΤΕ πήρε άδεια για δορυφορική ψηφιακή τηλεόραση.

Υπεγράφη μεταξύ της Hellas Sat -μέλους του Ομίλου ΟΤΕ- και του Ελληνικού Δημοσίου, η σύμβαση παραχώρησης για υπηρεσίες συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης, από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση αυτή για παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης, η οποία αποτελεί τη δεύτερη στην ελληνική αγορά μετά από 10 χρόνια, αποτελεί «σταθμό» για τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Με την άδεια αυ
τή, o Όμιλος ΟΤΕ αποκτά το δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στον Έλληνα καταναλωτή.
Ο Όμιλος ΟΤΕ διαθέτει ήδη παρουσία στην ρουμανική αγορά δορυφορικής ψηφιακής τηλεόρασης με την υπηρεσία «Dolce», που προσφέρει η Romtelecom, θυγατρική του ΟΤΕ, μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2.

Ο αριθμός των συνδρομητών της υπηρεσίας «Dolce» -που μεταδίδεται σε ολόκληρη τη Ρουμανία- έφτασε σε σχεδόν 750.000 το Α' τρίμηνο 2009.

Αντίστοιχη συνεργασία έχει η Hellas Sat και με την επιτυχημένη βουλγαρική δορυφορική πλατφόρμα Bulsatcom για τη μετάδοση των τηλεοπτικών της καναλιών, συμπεριλαμβανομένου τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (HDTV).

Περίπου 2.500.000 νοικοκυριά από Μέση Ανατολή και Ευρώπη λαμβάνουν υπηρεσίες δορυφορικής τηλεόρασης μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2.

Καλορίζικη . Για να δούμε τι θα φέρει τώρα ο ανταγωνισμός με την NOVA...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου